Blogia
Blog de la Casa de Almería en Barcelona- http://cabarna.blogia.com

DE TANTO EN TANTO CELEBRADOS EN CADA LUGAR COMO SANTOS CONSECUENTES. ¿QUÉ VIRGEN USA PABLO?

DE TANTO EN TANTO CELEBRADOS EN CADA LUGAR COMO SANTOS CONSECUENTES. ¿QUÉ VIRGEN USA PABLO?

                                               

VIDEOGRAFIAS - SAN PABLO. AÑO JUBILAR DE PABLO Y FRUCTUOSO EN TARRAGONA 08-09.[VEASE EL 25-1-2008]La Familia ¿cómo crece de-rumbo 7 años después de Elvira? Como ensanchamiento de su región Apostólica arraigado en la Tradición Católic¿a? . Discurso de Bienvenida del Beato Juan Pablo II.  

 El próximo miércoles, día 25 de enero del 2012, festividad de la Conversión de San Pablo, tendrá lugar el acto de inauguración de la primera fase de remodelación del edificio del Seminario de Tarragona. El acto, abierto a todos, se iniciará a las 19.00 h y contará con la presencia del Secretario del Consejo Pontificio para la Promoción de la Nueva Evangelización, Mons. José Octavio Ruiz Arenas, quien impartirá una conferencia sobre este mismo tema, la Nueva Evangelización. A continuación se hará una oración y bendición de las instalaciones a la capilla de San Pablo y una visita a los espacios.

Sant Pau i la Porta de la fe

La solemnitat de la Conversió de Sant Pau retorna anualment. I Sant Pau és patró de l’arxidiòcesi juntament amb santa Maria. Deixem-nos guiar per ells i celebrem amb joia llur solemnitat.Sant Pau és anomenat, ja al llibre dels Fets dels apòstols, vas d’elecció. Vas significa que conté l’elecció de Crist. I l’elecció de Crist és per a la missió, per a serportador de la Bona Nova de la seva resurrecció. El do de ser apòstol és una gràcia del Ressuscitat en l’Església, de l’Esperit Sant. És així que l’Apòstol va obrir la porta de la fe a tants pobles, també al nostre. Ell és una porta oberta per la qual els no creients passen a la condició de creients. És porta per la seva predicació i testimoniatge. El Sant Pare ha convocat per a l’any vinent l’Any de la fe i ha titulat el primer document referent a aquest any Porta fidei, ‘Puerta de la fe’. Vol que a tot el món els creients esdevinguin subjectes actius de l’evangelització. El Papa ha encertat en el diagnòstic de la situació eclesial a la vella Europa: la crisi és crisi de fe en Crist. El propòsit de ser tots apòstols, i que, per tant, esdevinguem porta de la fe per a molts ve de l’obertura a la gràcia de Crist, que es fa present en la pregària i en l’eucaristia, que crea una comunitat eclesial acollidora. Preguem, germans, perquè la missió de l’apòstol Pau sigui participada per nosaltres amb el mateix ardor. La primera condició per anunciar la fe és que nosaltres la visquem plenament.      Rafael Serra, pvre.

 No deixa de ser significatiu que l“sobre Jesús se puede hacer burla, porque el cristianismo tiene hombros anchos y un menor número de vínculos con el origen étnico”a votació del Comité Internacional del Jocs del Mediterrani s’hagi reunit a la ciutat turca de Mersin, que acollirà els Jocs de l’any 2013, capital d’una regió molt vinculada a Tarragona. No oblidem que en aquesta regió s’ubiquen les ciutats de Tarsus, on va néixer sant Pau, i de Silifke, on va morir santa Tecla, deixebla de Pau, santa d’Orient i d’Occident, les quals per invitació del Ministeri de Cultura de Turquia i per l’Ambaixada turca a Madrid, van ser visitades el passat mes de febrer per una expedició tarragonina encapçalada pel Sr. Arquebisbe. Allí, Mons. Jaume Pujol va tenir ocasió de presentar el projecte arxidiocesà “el Seminari. Centre cultural tarraconense”...És a dir, com sempre, l’Església és pionera en mostrar al món que Tarragona està en el món.

Y el plagio del himno judío?

Ara és hora, segadors!
Ara és hora d´estar alerta!
Per quan vingui un altre juny
esmolem ben bé les eines!

   El nou Centre Tarraconense El Seminari obre les seves portes

El Centre Tarraconense El Seminari va inaugurar,el dia 25 de gener, solemnitat de la Conversió de Sant Pau, en un acte multitudinari, la primera fase de remodelació de l’edifici del Seminari, corresponent al claustre de sant Pau. Mons. José Octavio Ruiz Arenas, secretari del Consell pontifici per a la nova evangelització, va impartir la conferència inaugural sobre nova evangelització apuntant aquest àmbit com el centre pastoral de l’església avui dia.La directora del Centre, Sra. Marisa Jiménez, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als nombrosos assistents destacant el magnífic entorn que acollia l’acte. «És un edifici que ens interpel·la sobre com hem de conjugar avui la tradició eclesial amb el signes dels temps.» Tot seguit, el Director de l’Institut de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF), Dr. Josep Maria Gavaldà, va assegurar que les paraules de Mons. José Octavio Ruiz seran un aire fresc que «encén de nou les brases». «Perquè de brases en tenim, i desde fa segles, però convé que algú les remogui», va explicar. El Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, va expressar el seu desig personal i de l’arxidiòcesi que el nou centre pugui secundar les iniciatives d’aquest nou Consell pontifici. «Aquest centre té una vocació especialitzada de ser en l’Església un atri dels gentils, lloc de diàleg amb tots aquells que cerquen Déu, lloc de comunicació de l’Evangeli i d’encontre amb Jesús», va especificar Mons. Jaume Pujol. Mons. José Octavio Ruiz Arenas va explicar que, davant la situació de laïcitat que viu Europa, «es necessita un primer anunci de l’Evangeli, per revifar les brases de la fe». «Hem de passar d’una pastoral de conservació a una pastoral missionera», va afegir.En el seu parlament va ressaltar la importància de ser present en el món digital, en les xarxes socials, per arribar als joves. Mons. Ruiz va destacar que els laics juguen un paper fonamental en la nova evangelització ja que a través d’ells es pot arribar a molts ambients diferents. L’acte d’inauguració, que va comptar amb la presència de moltes personalitats destacades en l’àmbit eclesiàstic, polític, institucional, cultural i social de l’arxidiòcesi, es va concloure amb una pregària davant la capella de sant Pau, presidida pel Sr. Arquebisbe, i amb la benedicció de les instal·lacions.

                 
              

VIDEOGRAFIAS - SAN CECILIO, CELEBRADO CADA PRIMER DOMINGO DE FEBRERO ..... ¿Quién se llama/celebra Cecilio en Granada? RECUPERAND O  . ’ SERMON ’07 Incógnita La toma Hermandad de San cecilio,Patrón de Granada .Tradición San Cecilio “En los orígenes de nuestra fe”  

Intercesión para Granada

 Dedicatoria en el Libro de honor a San Cecilio, en las Santas Cuevas, inaugurado por el Arzobispo en la fiesta del patrón de Granada.

Fecha: 01/02/2015

Que el Señor, la Santísima Virgen y la intercesión de San Cecilio protejan y cuiden siempre al pueblo de Granada, a sus familias, y a todos los que vivan en ella.

+ Javier Martínez
Arzobispo de Granada 

1 de febrero de 2015
Dedicatoria en el Libro de honor a San Cecilio, en las Santas Cuevas, inaugurado por el Arzobispo en la fiesta del patrón de Granada.

          

VIDEOGRAFIAS - SAN TESIFÓN , PROCESIONADO CON LA VIRGEN DE GADOR COMO COPATRONOS DE BERJA Y CONMEMORADO A BASE DE HUMARRACHOS , SU MISA MARTIRIAL ES EL 1 DE ABRIL . . Berja tiene obispo titu - lar. Padre Tapia.

VIDEOGRAFIAS - SAN PEDRO DE RATES, PRIMADO IMPAGADO DE BRAGA , CUYO MARTIRIO DEL 26 DE ABRIL SE HA PASADO AL 29 DE JUNIO EN Iglesia de San Pedro de Rates (Igreja de São Pedro de Rates) Póvoa de Varzim 1851891
Iglesia de San Pedro de Rates (Igreja de São Pedro de Rates) - Minube.com">POVOA DO VARZIM. IGREJA DE SAO PEDRO DE RATES. CAMINHO PORTUGUÊS DE SANTIAGO .

VIDEOGRAFIAS - SAN SEGUNDO , COLOSAL * ABLENSE , PATRONO ABULENSE SEGUN PROGRAMA DE FIESTAS EN TORNO AL SANTO QUE NADIE ESCUCHA . EXEQUIAS EN LA CATEDRAL DE AVILA 23-3-14 - 17-7-16

VIDOEGRAFIAS - SAN EXIQUIO o YSICIO o HISCIO , PATRON DE CAZORLA , ACTOS Y CULTOS CON VOTIVA ROMERIA . Ruta religiosa .
                 
VIDEOGRAFIAS - SAN EUFRASIO , PATRON DE LA DIOCESIS DE JAEN, CUYAS VENERABLES CENIZAS ESTUVIERON A PUNTO DE DURAR MAS ! Iliturgi tiene [C/La Palma,13-953 50 02 89] Obispo titular ordenado .- Bajón anglicano . Euphrase Hermandad de San Eufrasio 1985 A los pies de sierra Morena sin apostolinos Cementerio de San Eufrasio Silla de San Eufrasio

    
VIDEOGRAFIAS ~ SAN TORCUATO , CONVIDA AL HECHO MARTIRIAL , IRREGULARMENTE ALEJADO EN FACERETAMA , ADELANTANDOSE A CADA 15 DE MAYO [30 6]. ALBUM TORCUATERO(falta himno) Premios MC CEE HERMANDAD . REPORTAJE WEB. CATEDRAL CONCATENADA CABEZA DE SANTIAGO El Obispo de Guadix, Mons. Ginés García,  ha comenzado la Visita Pastoral al Arciprestazgo del Fardes, que se va a prolongar hasta bien entrado el verano...Especialmente emotiva fué la visita a Face Retama, a la ermita de San Torcuato, acompañado por “los cateros”, porque supone un lugar que vincula a Guadix con la tradición apostólica y con la predicación de San Torcuato en estas tierras accitanas.

  Homilía en la Catedral 15-5-12 / en Face Retama 15-5-13 . Misa en el Santuario de San Torcuato~Faceretama 15-5-2014      

VIDEOGRAFIAS - SAN INDALECIO , ZAMBULLIDO DESARRAIGO ALEJADO D E L PRESUPUESTO evangelizador de la fe.   Después de haber celebrado en la Iglesia Católica el AÑO PAULINO, se te propone lector a escribir sobre uno de estos siete NOMBRES para definir el verano y las vacaciones en cristiano, comentario que puedes hacer en el video que sea simbólicamente bueno para todos.            

NOTICIAS VERANIEGAS.-LAS NORIAS 28-6-2008 Comienzan las Fiestas. Las fiestas de Las Norias, en honor a los santos patronos San Francisco de Asís, Santa María y San Indalecio, comienzan mañana.

Habrá un amplio programa de actividades como campeonato de dominó, de petanca, obras de teatro, campeonato de fútbol sala o la actuación del grupo Las Carlotas, que tendrá lugar el 5 de julio en la Caseta Municipal a las 23.00 horas. Las fiestas se prolongarán hasta el próximo domingo.                                                                          -BALANEGRA 25-7-2008 La Feria de Balanegra Todo bien 2009/9* en honor a Santiago Apóstol comenzará este jueves[en accicate medidos), a partir de las 9.00 horas, con el disparo de cohetes anunciadores y, a las 10.00, con la detonación de una traca japonesa (bandera14-1-14) y la celebración del juego ‘En Busca del Tesoro’ en el que participarán equipos de siete niñ@s de 9 a 12 años..

-ABLA 3-8-2008 Traslado con San Segundo de los Patronos de la villa a su Ermita de los Santos Mártires cada primer domingo de Agosto. En la Traída primaveral se lee el ACTA DEL MARTIRIO sin remilgos accitanos.

 Según el salmo 89,12 en la cosecha de los días se llega -virolai- "a la sabiduría del corazón". Aquí cabe un cambio de mentalidad y de dirección!  “Sobre Jesús se puede hacer burla, porque el cristianismo tiene hombros anchos y un menor número de vínculos con el origen étnico” afirmó el director general de la BBC, Mark Thompson.

0 comentarios